Feyenoord wint strijd om talent (7) van Ajax: 'Link met Messi snel gelegd'

Feyenoord wint strijd om talent (7) van Ajax: 'Link met Messi snel gelegd'

Gepubliceerd: donderdag 7 juni 2018 om 08:10do 07-06-2018 om 08:10

Feyenoord heeft zich verzekerd van de diensten van Messah Ranu. De pas zevenjarige middenvelder komt over van amateurclub Zwaluw VFC uit het Noord-Brabantse Vught, bevestigt zijn vader tegenover het Brabants Dagblad.

Ook Ajax was in de markt voor het jonge talent, maar de familie heeft ervoor gekozen om Ranu onder te brengen bij Feyenoord. "Hij had een klik met en een goed gevoel bij Feyenoord. Het was er gemoedelijker dan in Amsterdam", vertelt vader Esli aan het BD. Wanneer zijn zoon naar Ajax zou vertrekken, had het hele gezin mee naar Amsterdam moeten verhuizen. "Alles omgooien voor alleen voetbal is het niet waard. Ik heb een gezin met nog twee dochters. Bovendien wonen de vriendjes in Vught."

Ranu senior heeft hoge verwachtingen van zijn zoon. "Wanneer een kind een bijzonder talent heeft, moet je dat benutten. Bij Feyenoord ontwikkelt Messah zich meer dan in Vught." Een vader van één van zijn Vughtse ploeggenoten gaat zelfs nog een stapje verder. "De link met Messi is natuurlijk snel gelegd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws