'De deal gaat niet door, want hij wordt de nieuwe hoofdtrainer van Real Madrid'

'De deal gaat niet door, want hij wordt de nieuwe hoofdtrainer van Real Madrid'

07-06-2018 15:41
21

Real Madrid lijkt het dicht bij huis te houden in de zoektocht naar een opvolger van Zinedine Zidane. Jose Maria Gutierrez, beter bekend als Guti, wordt mogelijk de nieuwe hoofdtrainer van De Koninklijke.

Althans, dat claimt Murcia-voorzitter Victor Galvez. "De deal gaat niet door, want Guti wordt de nieuwe hoofdtrainer van Real Madrid", laat Galvez weten in de Spaanse media. "Het is doodzonde dat Zidane niet nog twee dagen heeft gewacht op de bekendmaking van zijn vertrek, want Guti stond op het punt bij Murcia te tekenen."

Guti zwaaide de afgelopen seizoenen de scepter bij Real Madrid O19, waar hij een goede indruk achterliet. Zijn werkgever gaf hem enkele weken echter groen licht om te onderhandelen met andere clubs. Murcia, dat uitkomt op het derde niveau, dacht hem in te lijven, maar het plotselinge ontslag van Zidane dwarsboomt dat plan.

Het is onbekend of en wanneer Guti aangesteld wordt als nieuwe trainervan Real Madrid. De Koninklijke denkt nog altijd aan Mauricio Pochettino, maar Tottenham Hotspur laat hem niet gaan. In een eerder stadium werden ook Santiago Solari (Castilla), Massimiliano Allegri (Juventus) en de clubloze Maurizio Sarri genoemd.