'United heeft linksbackpositie op orde, rol Blind uitgespeeld, focus op spits'

'United heeft linksbackpositie op orde, rol Blind uitgespeeld, focus op spits'

07-06-2018 23:54
33

Manchester United lijkt de focus op de transfermarkt te gaan verschuiven. The Mancunians waren naarstig op zoek naar een nieuwe linksback, maar richten hun aandacht nu op een offensieve versterking.

Volgens The Independent geeft manager Jose Mourinho het vertrouwen aan Ashley Young en Luke Shaw, hoewel laatstgenoemde vorig seizoen nog openlijk botste met de Portugees. Ook de onlangs bij FC Porto opgepikte Diogo Dalot kan links achterin spelen.

Wedden

Meer odds

Kieran Tierney (Celtic) en Alex Sandro (Juventus) werden ook gelinkt aan Manchester United, maar hun komst lijkt van de baan. De rol van Daley Blind op Old Trafford is overigens zo goed als uitgespeeld. De Oranje-international wordt gelinkt aan Internazionale en wordt niet eens meer genoemd in de analyse van The Independent.

The Red Devils lijken nu op zoek naar een extra spits. Marcus Rashford en Alexis Sánchez kunnen Romelu Lukaku vervangen in de punt van de aanval, maar leggen fysiek minder gewicht in de schaal. Marko Arnautovic (West Ham United) en Mario Mandzukic (Juventus) worden genoemd als mogelijke aanwinsten voor Manchester United.