Update: Witte rook uit Turijn: Juventus haalt 'nieuwe Buffon' voor 12 miljoen

Update: Witte rook uit Turijn: Juventus haalt 'nieuwe Buffon' voor 12 miljoen

08-06-2018 18:51
6

Juventus heeft doelman Mattia Perin bijna binnen. Via het officiële twitterkanaal laat de Oude Dame weten dat de goalie is gearriveerd in Turijn voor een medische keuring.

Donderdag werd al bekend dat Juventus bijna een akkoord had met Genoa over de overgang van de 25-jarige doelman. Perin zou een contract gaan tekenen voor vier jaar, waarin hij per seizoen 2,5 miljoen euro gaat verdienen.

Wedden

Meer odds

In de Italiaanse media wordt Perin ook wel omschreven als de nieuwe Gianluigi Buffon. In zijn eerste jaar moet Perin met Wojciech Szczesny uit gaan vechten wie er  bij Juve onder de lat komt te staan.

Perin speelt al sinds 2010 voor Genoa. Hij werd verhuurd aan Padova en Pescara. Perin heeft twee interlands achter zijn naam staan.

Update 18.51: Juventus heeft Perin binnen. De Oude Dame maakt vrijdagavond via de officiële kanalen bekend dat de 25-jarige sluitpost voor vier seizoenen heeft getekend. De Italiaans landskampioen betaalt een basisbedrag van 12 miljoen euro aan Genoa, dat echter nog kan oplopen tot 15 miljoen.