Go Ahead Eagles verliest populaire clubarts aan PSV: Geweldige tijd gehad

Go Ahead Eagles verliest populaire clubarts aan PSV: "Geweldige tijd gehad"

08-06-2018 12:08
35

De selecties van PSV, Jong PSV, de PSV-jeugd en de PSV Vrouwen krijgen een nieuwe dokter. Suzanne Huurman (28) verlaat Go Ahead Eagles om aan de slag te gaan in Eindhoven.

Bij Go Ahead fungeerde Huurman als clubarts. Twee jaar geleden viel ze op door als fysiotherapeut met grote snelheid het veld op te rennen, waarvoor ze veel complimenten kreeg. Officieel gaat ze aan de slag bij Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport. Dat coördineert de sportmedische begeleiding bij PSV.

Wedden

Meer odds

"Ik kijk terug op een geweldig mooie tijd bij Go Ahead Eagles", reageert Huurman op de website van Go Ahead. "Mijn eerste wedstrijden waren die tegen Ferencváros in de Europa League. Ook daarna heb ik hoogte- en dieptepunten meegemaakt, waaronder een promotie en een degradatie."

"Go Ahead Eagles bood me de mogelijkheid te debuteren in het betaald voetbal en mede hierdoor krijg ik nu een unieke kans om mezelf bij TopSupport/PSV verder te ontwikkelen. Zowel als voetbaldokter bij PSV als in de functie van arts in de kliniek bij TopSupport. Tot en met 1 juli zet ik mij samen met mijn collega's, met wie ik ontzettend prettig heb samengewerkt, in om de voorbereiding van Go Ahead Eagles op medisch vlak zo optimaal mogelijk op touw te zetten."