Geruchten kunnen de prullenbak in: Kane gaat fortuin verdienen met megacontract

Geruchten kunnen de prullenbak in: Kane gaat fortuin verdienen met megacontract

08-06-2018 15:40
68

Alle geruchten rondom Harry Kane kunnen de prullenmand in: de Engelse spits heeft zijn contract bij Tottenham Hotspur verlengd. Dat meldt de Londense club vrijdag via de officiële kanalen.

Kane heeft een megacontract getekend en ligt nu tot de zomer van 2024 vast bij de Spurs. De aanvoerder van de nationale ploeg van Engeland werd de voorbije periode gelinkt aan verschillende topclubs, maar heeft de voorkeur gegeven aan een langer verblijf bij de Premier League-club uit Londen. 

Volgens Engelse media gaat Kane omgerekend maar liefst 227.000 euro per week verdienen. Volgens The Mirror kan Kane inclusief bonussen meerdan 16 miljoen euro per jaar gaan opstrijken in Londen. Daarmee is de doelpuntenmachine een van de best betaalde spelers van de Premier League.

Met de nieuwe verbintenis weet Tottenham de aanvalsleider knap uit handen van Europese topclubs te houden. Met name Real Madrid werd de laatste tijd veelvuldig gelinkt aan Kane. In Madrid zou hij gezien worden als ideale opvolger van Karim Benzema, die mogelijk vertrekt. 

Deze zomer komt Kane met Engeland in actie op het WK. Op maandag 18 juni beginnen de Engelse aan hun cuprun: Tunesië is dan de tegenstander.