Nederlandse zaakwaarnemer nuanceert collega over toekomst Pereiro

Nederlandse zaakwaarnemer nuanceert collega over toekomst Pereiro

08-06-2018 21:11
14

Peter Gerards heeft gereageerd op de eerdere berichtgeving van Alexis Papasan over de toekomst van Gaston Pereiro. De Nederlander, die samen met Papasan en Paco Casal het management vormt van de PSV-speler, benadrukt dat alle opties nog open zijn voor hun cliënt.

Papasan beweerde dat een transfer 'op dit moment totaal niet aan de orde is' voor Pereiro, wiens contract in Eindhoven nog twee jaar doorloopt. Gerards nuanceert zijn collega in het Eindhovens Dagblad. "PSV wil hem graag houden. Maar het is nog veel te vroeg om nu al dit soort uitspraken te doen." Diverse clubs zouden hun oog hebben laten vallen op de aanvallende middenvelder en een transfer behoort wel degelijk tot de mogelijkheden.

Pereiro hoopte deze zomer met Uruguay te mogen deelnemen aan het WK in Rusland, maar behoort tot zijn grote teleurstelling niet tot de 23-koppige selectie van bondscoach Oscar Tabárez. Met elf doelpunten kan de 22-jarige Zuid-Amerikaan tevreden zijn over het afgelopen seizoen, zijn derde in Eindhovense dienst. Eerder kwam hij in eigen land al uit voor Nacional. Waar zijn toekomst ligt, blijft voorlopig een vraagteken.