VVV verlengt met ervaren verdediger en weet achterhoede intact te houden

VVV verlengt met ervaren verdediger en weet achterhoede intact te houden

09-06-2018 00:00
15

Jerold Promes heeft zijn aflopende contract bij VVV-Venlo met één jaar verlengd. De 34-jarige verdediger heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet, zo meldt de Eredivisionist op haar website. Daarmee is vrijwel de gehele achterhoede van het afgelopen seizoen intact gebleven.

Eerder werden de contracten van Roel Janssen en Nils Röseler al verlengd en ook Lars Unnerstall blijft behouden voor VVV: hij wordt het komende seizoen gehuurd van PSV. Moreno Rutten heeft nog een doorlopende verbintenis en met de contractverlenging van Promes is de achterste linie compleet. De routinier gaat zijn zesde seizoen in bij VVV, na eerder gespeeld te hebben voor RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam en Telstar.

"Het is een goeie zaak dat Jerold nog een jaar blijft met al zijn ervaring en power. Afgelopen seizoen is hij heel belangrijk geweest voor de ploeg, dus het is mooi dat hij er een seizoen aan vast plakt", licht manager voetbal Stan Valckx toe. Ook Promes zelf is blij met zijn langere verblijf in De Koel. "Ik heb het prima naar mijn zin in Venlo dus dat we er weer een jaartje aan vastplakken voelt prima."