'Arias voor 99% zeker weg bij PSV; club heeft Dumfries en Angelino bijna binnen'

'Arias voor 99% zeker weg bij PSV; club heeft Dumfries en Angelino bijna binnen'

09-06-2018 08:21
39

Het is voor 99 procent zeker dat Santiago Arias vertrekt bij PSV, schrijft het Eindhovens Dagblad. De Colombiaanse WK-ganger staat in de belangstelling van diverse clubs, waaronder Juventus. Ook SSC Napoli wordt genoemd.

Bij PSV houdt men er dan ook rekening mee dat Arias deze zomer vertrekt uit Eindhoven, schrijft de krant. De rechtsback moet tussen de tien en vijftien miljoen euro opleveren. Juventus is geïnteresseerd, maar heeft zich nog niet bij PSV gemeld. Arias heeft in Eindhoven nog een contract voor een seizoen. Hij heeft er geen geheim van gemaakt dat hij toe is aan een nieuwe stap in zijn carrière.

Dumfries en Angelino
Denzel Dumfries is de aangewezen opvolger van Arias. PSV onderhandelt al een tijdje met sc Heerenveen over een transfer van de rechtsback, maar een akkoord heeft dat nog niet opgeleverd. Er wordt onder meer nog gesproken over het doorverkooppercentage. Het Eindhovens Dagblad verwacht wel dat Dumfries over gaat stappen naar PSV. De back moet iets meer dan vijf miljoen euro kosten.

PSV heeft ook Angelino bijna binnen. De linksback van Manchester City wil zelf dolgraag naar Eindhoven. Het ED verwacht dat Angelino komende week voor een vergelijkbaar bedrag wordt vastgelegd als waar Dumfries voor gehaald wordt.