Update: ED bevestigt Lammers-nieuws: gesprekken met Heerenveen lopen al

Update: ED bevestigt Lammers-nieuws: gesprekken met Heerenveen lopen al

09-06-2018 11:37
81

SC Heerenveen hoopt nog altijd op de komst van Sam Lammers. Er zijn diverse Eredivisie-clubs in de race voor de PSV-spits.

PEC Zwolle is de grootste concurrent van Heerenveen, meldt de Leeuwarder Courant. Het Eindhovens Dagblad meldde deze week dat ook VVV-Venlo en FC Emmen hopen op de handtekening van Lammers. Duidelijk is in ieder geval dat PSV Lammers niet op permanente basis wil laten gaan. De club wil hem alleen verhuren, daar waar Heerenveen hem zou willen kopen.

Het is niet duidelijk naar welke club de voorkeur van Lammers uitgaat. Zijn oom John Lammers zei onlangs in het Eindhovens Dagblad: "Hij is nu de opties aan het bekijken en ik verwacht op niet al te lange termijn een beslissing. Het belangrijkste is dat hij nu op het hoogste niveau minuten gaat maken."

Update 11.37: Heerenveen en PEC Zwolle zijn inderdaad de belangrijkste gegadigden voor Lammers, meldt het Eindhovens Dagblad zaterdagochtend. De Friezen lijken de beste papieren te hebben: PSV wil dat Lammers op een zo hoog mogelijk niveau speelt en heeft de gesprekken met Heerenveen geopend.