'Inter in onderhandeling met Serie A-topscorer: 8 miljoen salaris niet genoeg'

'Inter in onderhandeling met Serie A-topscorer: 8 miljoen salaris niet genoeg'

09-06-2018 12:33
32

Internazionale wil ver gaan om topscorer Mauro Icardi voor de club te behouden, meldt La Gazzetta dello Sport. De Nerazzurri lijken vooralsnog echter niet te kunnen voldoen aan de financiële wensen van de Argentijn.

Volgens de roze sportkrant heeft Internazionale zijn spits een basissalaris van 6,3 miljoen, dat door aanvullende bonussen kan oplopen tot acht miljoen, in het vooruitzicht gesteld. Icardi zou echter minstens negen miljoen per jaar willen verdienen. De nummer vier van het afgelopen Serie A-seizoen zou bovendien van plan zijn om de gelimiteerde transfersom in het contract van Icardi van 110 miljoen naar 150 miljoen euro te tillen. Hoe de Argentijn daar tegenover staat, is vooralsnog onduidelijk.

Icardi heeft een topseizoen achter de rug en kroonde zich met 29 competitietreffers tot gedeeld Serie A-topscorer. Hoewel hij opmerkelijk genoeg niet in de Argentijnse WK-selectie is opgenomen, heeft de spits zich wel in de kijker van de Europese top gespeeld: onder meer Real Madrid en Juventus worden gelinkt aan Icardi, die nog tot medio 2021 vastligt in Milaan.