'Juve zet hoog in: middenvelders van Real en Liverpool en Icardi op het lijstje'

'Juve zet hoog in: middenvelders van Real en Liverpool en Icardi op het lijstje'

29-05-2018 11:14
31

Juventus lijkt grootse plannen te hebben tijdens de komende transferzomer. De Oude Dame wil volgend seizoen een serieuze gooi doen naar de Champions League-titel en is in de jacht op versterkingen onder meer uitgekomen bij Real Madrid.

Juventus wil namelijk Mateo Kovacic losweken bij de Champions League-winnaar, meldt La Gazzetta dello Sport. De Kroatisch international is bij Real Madrid voornamelijk bankzitter door de aanwezigheid van landgenoot Luka Modric, Toni Kroos en Isco. Toch wil de Spaanse grootmacht minimaal vijftig miljoen euro voor de 24-jarige middenvelder ontvangen. Kovacic speelde in Italië eerder voor Internazionale.

Kovacic is niet de enige middenvelder die Juventus op het oog heeft. Emre Can gaat hoogstwaarschijnlijk aan de slag in Turijn. De Duitser komt transfervrij over van Liverpool. Daarnaast berichtte de Corriere della Sera dinsdagochtend dat de Oude Dame zijn pijlen heeft gericht op Mauro Icardi. Er is zelfs al een bod neergelegd bij Internazionale van vijftig miljoen euro plus Gonzalo Higuain.