Extra verwarring in Fekir-soap: 'Hij heeft zijn keuring donderdag al gehad'

Extra verwarring in Fekir-soap: 'Hij heeft zijn keuring donderdag al gehad'

09-06-2018 13:58
14

Nabil Fekir gaat gewoon van Olympique Lyon naar Liverpool verhuizen, denkt de Franse bondsvoorzitter Noël Le Graët. De spelmaker leek vrijdagavond gepresenteerd te worden door The Reds, maar de medische keuring heeft volgens de Britse kwaliteitskrant The Times problemen aan het licht gebracht.

Volgens Le Graët is er echter geen vuiltje aan de lucht. "Ik denk dat het rond komt. Hij heeft zijn medische keuring donderdag al gehad in Clairefontaine (het trainingscomplex van de Fransen, red.)", vertelt de president van de voetbalbond FFF aan de Franse media. "Ik hoop dat de deal afgerond wordt voordat we naar het WK gaan, maar ik geloof niet dat Nabil zich erdoor laat afleiden. Zaterdagochtend heb ik een kwartier met hem gezeten en hij is alleen maar bezig met de nationale ploeg."

Liverpool leek vrijdagavond hard op weg om de deal van 72 miljoen euro af te ronden: Fekir leek alleen nog medisch gekeurd te hoeven worden en zou zijn eerste interview aan Liverpool TV al gegeven hebben. Een bevestiging bleef echter uit en The Reds wilden geen verklaring aan de media afgeven. Of en wanneer de deal bevestigd wordt, is vooralsnog onduidelijk.

Lees ook: 'Onverwachte wending in Liverpool-deal van 72 miljoen: medische keuring mislukt'