'Fiorentina zet PSV'er met prijskaartje van 8 à 10 miljoen euro op shortlist'

'Fiorentina zet PSV'er met prijskaartje van 8 à 10 miljoen euro op shortlist'

10-06-2018 11:46
124

Jorrit Hendrix wordt wederom gelinkt aan een zomertransfer naar de Serie A. Volgens sportkrant Corriere dello Sport staat de controleur van kampioen PSV op het lijstje van Fiorentina. Eerder al werd Hendrix in verband gebracht met SS Lazio. 

La Viola zoekt in Europa naar een opvolger voor Milan Badelj. De Kroatische middenvelder heeft een aflopend contract in Florence en verlaat Fiorentina transfervrij. De club van trainer Stefano Pioli eindigde afgelopen seizoen op de achtste plaats en plaatste zich niet voor Europees voetbal. Daardoor is er niet veel geld beschikbaar voor versterkingen. 

De 23-jarige Hendrix zou een relatief goedkope oplossing kunnen zijn voor Fiorentina, claimt Corriere dello Sport. Het contract van de middenvelder loopt nog twee jaar door in Eindhoven. Voor een transfersom van acht à tien miljoen euro kan Hendrix wellicht ingelijfd worden. 

Ook relatief onbekende namen als Tomas Soucek (Sparta Praag) en Ellyes Skhiri (Montpellier) worden gezien als mogelijke versterkingen.