'Barça speelt in op Cillessen-deal: Belg, Tsjech en Duitse doelman in beeld'

'Barça speelt in op Cillessen-deal: Belg, Tsjech en Duitse doelman in beeld'

10-06-2018 12:44
41

FC Barcelona heeft drie mogelijke vervangers op het oog voor Jasper Cillessen. Volgens sportkrant Mundo Deportivo mogen Koen Casteels, Jiri Pavlenka en Timo Horn - allemaal actief in Duitsland - dromen van een overstap naar de kampioen van Spanje. 

Dat Barça achter de schermen rekening houdt met een vertrek van reservedoelman Cillessen, lijkt inmiddels helder. Hoewel de goalie van Oranje onlangs te horen kreeg dat zijn werkgever hem graag wil houden, zou Barcelona bij een bod van minstens 35 miljoen euro bereid zijn om mee te werken aan een transfer. Onder meer SSC Napoli en Liverpool worden gelinkt aan Cillessen.

Wedden

Meer odds

De scouts van Barça deden de afgelopen maanden hun huiswerk en hebben bij de clubleiding van Barça drie namen aangeleverd, weet Mundo Deportivo: de Belgische Casteels (VfL Wolfsburg, foto), Duitser Horn (gedegradeerd met 1.FC Köln) en de Tsjechische Pavlenka (Werder Bremen) zouden uitstekende en bovendien betaalbare alternatieven zijn voor Cillessen.

Barça heeft goede ervaringen met keepers uit Duitsland: Marc-André ter Stegen doet het al jaren fantastisch in Camp Nou. Eerder deze week werd overigens ook de transfervrije Tim Krul genoemd als mogelijke versterking voor Barça