Update: Marokkaanse media bevestigen: tweejarig contract voor El Hamdaoui

Update: Marokkaanse media bevestigen: tweejarig contract voor El Hamdaoui

10-06-2018 18:24
54

Mounir El Hamdaoui lijkt zijn loopbaan voort te zetten in Marokko. Voetbal International meldt zondagmiddag dat de 33-jarige aanvaller transfervrij de overstap maakt naar landskampioen Ittihad Tanger. Op social media is inmiddels te zien hoe de stilist poseert met de voorzitter van Tanger. 

Het afgelopen halfjaar was El Hamdaoui actief voor FC Twente. De samenwerking tussen de routinier en de formatie uit Enschede werd een debacle. El Hamdaoui raakte vrijwel direct na het signeren van zijn contract geblesseerd. Uiteindelijk speelde hij slechts 169 minuten in het rode tenue van de Eredivisie-degradant. Zijn verbintenis in Enschede loopt eind juni af. 

Het wordt voor El Hamdaoui de eerste keer dat hij onder contract staat bij een club uit Marokko. De vijftienvoudig international van het Afrikaanse land kwam in het verleden uit voor onder meer Tottenham Hotspur, Willem II, AZ, Ajax en Fiorentina. 

Update 18.24: Volgens Marokkaanse media zet El Hamdaoui zondag of maandag zijn handtekening onder een tweejarig contract bij Ittihad Tanger. Zijn nieuwe club werd afgelopen seizoen voor de eerste keer in de historie kampioen van Marokko.