Spaanse krant schrijft over 'operatie Eriksen'; Rafinha speelt hoofdrol

Spaanse krant schrijft over 'operatie Eriksen'; Rafinha speelt hoofdrol

Gepubliceerd: maandag 11 juni 2018 om 18:31ma 11-06-2018 om 18:31

Tottenham Hotspur hoopt nog altijd op de komst van Rafinha. De middenvelder van FC Barcelona werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Internazionale, dat een optie tot koop heeft. Barcelona heeft echter niets meer gehoord uit Italië. 

Als Inter Rafinha wil kopen, moet er 35 miljoen euro worden betaald. De Spaanse krant Sport schrijft dat de Italianen dat te veel geld vinden. Sport stelt voor dat Barcelona 'operatie Eriksen' uitrolt. De Catalanen zitten al langer achter Christian Eriksen aan en kunnen Rafinha mogelijk gebruiken om de Deense uitblinker (goedkoper) in Spanje te krijgen, schrijft Sport

Barcelona ziet Eriksen graag komen, maar weet ook dat de middenvelder een fors prijskaartje met zich meedraagt. De prijs kan omlaag worden gehaald als Rafinha in een eventuele deal met Tottenham wordt betrokken. Of Barcelona dat serieus van plan is, is de vraag. Het lijkt vooral op speculeren van de Spaanse krant.

Mocht Barcelona 'operatie Eriksen' op poten zetten, dan krijgt de club het in de onderhandelingen niet makkelijk. Eriksen verlengde in 2016 zijn contract tot 2020 en is naar verluidt met Tottenham in gesprek over een nieuw, sterk verbeterd contract. 

Poll

Eriksen naar Barcelona, een goed idee?

(2061 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws