PSV-spits geniet veel Eredivisie-interesse en wordt gespot bij Heracles

PSV-spits geniet veel Eredivisie-interesse en wordt gespot bij Heracles

11-06-2018 23:45
49

Voor welke club Sam Lammers komend seizoen zijn wedstrijden speelt, is nog even de vraag. De aanvaller van PSV mag worden verhuurd en dat levert hem een karrenvracht aan belangstelling op. Ook Heracles Almelo heeft zich nu in de strijd gemengd, meldt onder meer Tubantia.

Lammers heeft zelfs al gesproken met de clubleiding van Heracles, hij werd maandagavond gespot in het Polman Stadion. De betreffende supporter plaatste een foto op Twitter, daarop is de PSV'er te zien met algemeen directeur Rob Toussaint en scout Arend Steunenberg aan zijn zijde. Tot een overeenstemming zijn beide partijen nog niet gekomen. 

Het afgelopen seizoen speelde Lammers de meeste wedstrijden met Jong PSV in de Jupiler League, maar ook in de hoofdmacht mocht hij al de nodige minuten maken. De Eindhovenaren zien hem het liefst op een zo hoog mogelijk niveau voetballen, sc Heerenveen leek de belangrijkste kandidaat om de goaltjesdief binnen te halen. Ook PEC Zwolle is in de race, nu de komst van Mike van Duinen van de baan is. Daarnaast hebben VVV-Venlo en FC Emmen hun interesse reeds kenbaar gemaakt.