ADO-verdediger Pinas over contractsoap: 'Er ontstond even een klein probleempje'

ADO-verdediger Pinas over contractsoap: 'Er ontstond even een klein probleempje'

Gepubliceerd: woensdag 13 juni 2018 om 15:24wo 13-06-2018 om 15:24

Shaquille Pinas heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem voor drie seizoen aan ADO Den Haag verbindt. De 20-jarige verdediger werd afgelopen seizoen nog teruggezet naar het tweede, omdat hij het met de club niet eens kon worden over een nieuw contract.

Tegenover ADO TV stelt Pinas erg blij te zijn met zijn nieuwe contract, dat hem tot medio 2021 aan de club bindt. "Het was een mooi, leerzaam seizoen. Je maakt je debuut, je speelt wedstrijden in de basis en dan komt er even een klein probleempje op de kaart", verwijst hij naar de onderhandelingsproblemen.

Daarop werd Pinas teruggezet naar de beloften. "Ik weet niet hoe ik daar mee ben omgegaan. Ik heb de knop omgezet", stelt hij. "Ik heb altijd mijn stinkende best gedaan en laten zien dat het niet aan mij ligt. Uiteindelijk zijn we er nu toch uitgekomen en daar ben ik wel blij mee."

Pinas begon met voetballen in de jeugd bij SC Feyenoord en vertrok daarna naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Daarna speelde hij bij ADO Den Haag, Alphense Boys en FC Dordrecht. Na daar vier wedstrijden in het eerste te hebben gespeeld, vertrok hij naar ADO.  In Den Haag moet Pinas onder meer de concurrentie aangaan met Wilfried Kanon.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws