'Barcelona wordt compleet verrast en krijgt twijfelende Neymar aangeboden'

'Barcelona wordt compleet verrast en krijgt twijfelende Neymar aangeboden'

15-06-2018 16:35
30

Neymar domineert opnieuw de headlines in Spanje. Het invloedrijke Marca claimt vrijdag dat de Braziliaanse ster is aangeboden bij FC Barcelona.

Neymar verliet Barça een jaar geleden met veel bombarie voor Paris Saint-Germain, dat 222 miljoen euro voor hem betaalde. Het verblijf van de 26-jarige aanvaller in Frankrijk blijft mogelijk beperkt tot één seizoen. Neymar zou het nooit écht naar zijn zin hebben gehad bij PSG en overweegt serieus om terug te keren naar Spanje.

Het is geen geheim dat bij Real Madrid de deur voor hem openstaat, maar Barça zou opvallend genoeg de beste papieren hebben op dit moment. Enkele dagen geleden is Neymar naar verluidt aangeboden bij zijn oude club. Het doel van de actie: clubpresident Josep Maria Bartomeu testen. Hij staat niet onwelwillend tegenover een rentree in Camp Nou, maar wil op z'n minst een goed gesprek voeren over de manier waarop Neymar vorig jaar vertrok.

Donderdag maakte Antoine Griezmann bekend dat hij Atlético Madrid trouw blijft. Dat heeft voor een nieuwe situatie gezorgd bij Barça, dat nooit aan een terugkeer van Neymar had gedacht als Griezmann wel haalbaar was. De kaarten liggen nu echter anders op tafel, meldt Marca. Het is alleen de vraag of Barcelona de hoofdprijs kan betalen.