Messi: Zij wilden helemaal niet voetballen. Ze wachtten ons op

Messi: "Zij wilden helemaal niet voetballen. Ze wachtten ons op"

Gepubliceerd: zondag 17 juni 2018 om 08:56zo 17-06-2018 om 08:56

Lionel Messi baalt van de gemiste strafschop tegen IJsland. De Argentijnse superster had zijn ploeg op voorsprong kunnen schieten, maar zijn matige inzet werd gepareerd door de IJslandse doelman. Daardoor bleef het 1-1.

"Het doet me pijn dat ik de penalty gemist hebt, omdat het ons een groot voordeel zou geven", aldus Messi na afloop tegen de aanwezige pers. "We gaan door met hetzelfde enthousiasme en dezelfde ambitie. Het WK is erg gelijkwaardig. De wedstrijden zijn erg spannend en wij moeten gewoon door blijven gaan. Het is zuur dat we geen drie punten hebben gepakt in onze eerste wedstrijd, omdat ik vind dat we die verdienden."

IJsland was niet van plan om opportunistisch voetbal te spelen tegen Argentinië en hoopte op een uitbraak. Messi: "Het was lastig. Zij wilden helemaal niet voetballen. Ze wachtten ons op en er was geen ruimte om doorheen te voetballen. Ze leunden achterover en dat heeft ons opgebroken. We hielden geen rekening met een gelijkspel in onze eerste wedstrijd, maar ach, het is de eerste wedstrijd. Je krijgt het niet cadeau."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat IJsland stunten en de poulefase overleven?

(1235 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws