'Lyon hoopt alsnog op hoofdprijs: Fekir aangeboden bij Londense topclubs'

'Lyon hoopt alsnog op hoofdprijs: Fekir aangeboden bij Londense topclubs'

18-06-2018 08:34
11

Nabil Fekir gaat Olympique Lyon mogelijk toch verruilen voor de Premier League. De 24-jarige spelmaker zag een transfer naar Liverpool afketsen vanwege een mislukte medische keuring, maar Lyon zou nog steeds bereid zijn om de dertienvoudig Frans international te verkopen.

Volgens diverse Britse boulevardmedia, waaronder The Sun en The Mirror, is Fekir aangeboden bij Tottenham Hotspur en Chelsea. Olympique Lyon zag na de Liverpool-soap een transfersom van 72 miljoen euro in rook opgaan, maar hoopt nog altijd een vergelijkbaar bedrag te incasseren voor de zelf opgeleide aanvallende middenvelder. Liverpool zou nog geprobeerd hebben om de transfersom te verlagen naar zestig miljoen, waarop Lyon de stekker uit de onderhandelingen heeft getrokken.

Of Chelsea en Tottenham Hotspur bereid zijn om in te gaan op het aanbod, is nog niet duidelijk. De twee Premier League-grootmachten lijken in ieder geval geen concurrentie te ondervinden van Manchester City, dat zijn pijlen heeft gericht op Leicester City-ster Riyad Mahrez. Fekir ligt nog tot medio 2020 vast in Lyon en maakte zaterdag tegen Australië zijn WK-debuut.

No Poll