Lyon is klaar met Liverpool en komt met statement: dikke streep door Fekir-deal

Lyon is klaar met Liverpool en komt met statement: dikke streep door Fekir-deal

09-06-2018 20:11
48

De transfersoap rond Nabil Fekir, Olympique Lyon en Liverpool blijft de gemoederen bezighouden. Middels een officieel statement laat de Franse grootmacht zaterdagavond weten dat er een streep is gezet door een transfer naar Engeland. Fekir is en blijft speler van Lyon. 

De afgelopen dagen leek het juist een voldongen feit dat Fekir voor een megabedrag - zo'n 60 à 70 miljoen euro - naar Anfield zou verkassen. Nu laat L'OL via de eigen kanalen weten dat de aanvaller níet naar Engeland gaat. De stekker is uit de onderhandelingen met Liverpool getrokken. 

'Olympique Lyon heeft de onderhandelingen met vertegenwoordigers van Fekir en Liverpool zaterdagavond om 20.00 uur afgebroken', valt er te lezen. 'Een transfer van Fekir naar Liverpool was het hoofddoel. Diverse andere clubs hebben ook interesse getoond. We kunnen nu echter met trots melden dat Fekir ook volgend seizoen bij Lyon speelt.'

Wáár en hoe er precies een kink in de kabel is gekomen, blijft voorlopig onduidelijk. Eerder op de dag schreven Franse en Engelse media dat Fekir een medische keuring niet had doorstaan. Daarna zou Liverpool hebben geprobeerd om opnieuw te onderhandelen over de verkoopprijs.