De Haan slaat terug naar Van Duinen: 'We zijn met Zwolle in contact'

De Haan slaat terug naar Van Duinen: 'We zijn met Zwolle in contact'

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 16:57ma 18-06-2018 om 16:57

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Mike van Duinen en Excelsior. De spits haalde in een interview in De Telegraaf hard uit naar de Rotterdamse club, maar algemeen directeur Ferry de Haan slaat terug.

"Als Mike wat zegt, dan moet hij wel de hele waarheid vertellen'', reageert De Haan in gesprek met RTV Rijnmond over het statement van Van Duinen dat Excelsior beloftes niet nakomt. Excelsior wil de 26-jarige aanvaller niet voor het geboden bedrag van 750.000 euro laten gaan, maar vraagt 825.000 euro. De directeur wil er niet te veel woorden aan vuil maken.

"De bal ligt niet bij mij. Er is genoeg via de media gecommuniceerd door alle partijen. Dat hebben wij nooit gedaan en dat zullen we nu ook niet doen. We zijn met Zwolle in contact en daar zal binnenkort meer duidelijk over komen", stelt De Haan.

Mede door het mogelijke vertrek van Van Duinen zoekt Excelsior voorin nog naar versterkingen voor komend seizoen. De Kralingers hadden graag Lars Veldwijk binnengehaald, maar hij koos voor stadsgenoot Sparta.

Poll

Kan Van Duinen het spitsenprobleem van PEC oplossen?

(4406 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws