Van Duinen haalt uit naar 'stug' Excelsior: 'Dat stuit me tegen de borst'

Van Duinen haalt uit naar 'stug' Excelsior: 'Dat stuit me tegen de borst'

Gepubliceerd: donderdag 14 juni 2018 om 06:48do 14-06-2018 om 06:48

Mike van Duinen baalt van de stugge houding van Excelsior rond zijn mogelijke overgang naar PEC Zwolle. De 26-jarige aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer en is van mening dat de Kralingers een prima bedrag kunnen incasseren.

PEC bood al 750.000 euro op Van Duinen, maar Excelsior wil 825.000 euro ontvangen. "Ik heb nog een contract voor één seizoen en Excelsior heeft mij transfervrij gekregen. Ik kan mij nu verbeteren en de club wil er nóg meer geld uitslepen. Dat stuit me tegen de borst", reageert Van Duinen in De Telegraaf. "Ik heb de club aangegeven dat ze naar een nieuwe spits moeten zoeken."

Technisch directeur Ferry de Haan moet nu de knoop doorhakken. Van Duinen heeft al water bij de wijn gedaan door een flink deel van zijn transferpercentage terug te geven aan de Rotterdammers. "Maar nu is het genoeg geweest. We hebben destijds heel duidelijk afgesproken dat ik geld zou inleveren om bij Excelsior te komen spelen en dat we dan Excelsior als springplank zouden zien."

"Nu is het zover en gaat dat niet door? Ik wil me aan de gemaakte afspraak houden", besluit de aanvaller, die afgelopen seizoen clubtopscorer werd met acht goals in 29 Eredivisie-duels.

Poll

Kan Van Duinen het spitsenprobleem van PEC oplossen?

(4406 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws