Clubloze Lumu (23): 'Het is bijna rond. Het is mijn droombestemming'

Clubloze Lumu (23): 'Het is bijna rond. Het is mijn droombestemming'

19-06-2018 14:33
22

Jeroen Lumu hoopt zijn loopbaan te vervolgen in Spanje. De 23-jarige aanvaller is momenteel clubloos. "Waarschijnlijk ga ik naar Spanje toe", vertelt Lumu in een uitgebreid interview met VICE Sports

"Er is nog niks getekend, maar dat komt wel goed. Het is bijna rond. Het gaat om een club uit het tweede niveau", vertelt de voormalig speler van onder meer Willem II, sc Heerenveen en FC Dordrecht. "Ik ben allang blij als ik in Spanje kan spelen. Als je daar eenmaal bent, dan gaan alle deuren open. Het is mijn droombestemming. Ik wilde nergens anders naartoe."

Een terugkeer op de Nederlandse velden zit er momenteel niet in voor het enfant terrible. "Ik zou heel graag ook in Nederland spelen. Maar de clubs durven het hier allemaal niet aan met mij. Remco Oversier, technisch directeur van NEC, heeft me gebeld. Hij wilde dat ik mezelf daar zou laten zien door een weekje mee te trainen."

"Maar ik ga mijn tijd daar niet aan verdoen, want ik weet gewoon dat ik het aankan. Ik wil gewoon gelijk tekenen. Het moet nu snel gaan met mij. Ik voel me op dit moment helemaal geen voetballer. Ik voel me gewoon een normale jongen."