'Juventus informeert in Eindhoven naar Lozano: PSV laat vraagprijs weten'

'Juventus informeert in Eindhoven naar Lozano: PSV laat vraagprijs weten'

19-06-2018 18:13
147

Hirving Lozano staat dinsdag groot op de voorpagina van de Mexicaanse krant Récord met het nieuws dat Juventus interesse in hem heeft. De Italiaanse landskampioen zou al bij PSV hebben geïnformeerd naar de Mexicaan.

Volgens Récord gaan PSV en Juventus na het WK onderhandelen over een transfer. PSV heeft aan de Italianen wel al laten weten dat Lozano niet voor weinig op te halen is uit Eindhoven: de Eredivisie-kampioen vraagt ongeveer 35 miljoen euro, schrijft Récord. Op dit moment onderhandelen beide clubs niet. Lozano is nog met Mexico actief op het WK, waar hij alle ogen op zich gericht weet, vooral na zijn heldenrol tegen Duitsland van afgelopen zondag. 

PSV is bereid om Lozano na een seizoen te verkopen, maar alleen tegen het juiste bedrag. Juventus zal zich eerst bij Lozano zelf en zijn zaakwaarnemer moeten melden. Daar moet eerst een akkoord mee worden bereikt, waarna PSV in actie komt.

Juventus-voorzitter Pavel Nedved heeft al contact gezocht met de 22-jarige Lozano, maar over een transfer is nog niet onderhandeld. Récord verwacht dat dat na het WK gebeurt. Opvallend genoeg werd Lozano bijgestaan door zijn vader, die als zaakwaarnemer diende. Inmiddels behartigt de vader zijn vrouw zijn zaken.

Lozano is deze week al in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona en Everton.

No Poll