Argentijnse pers: Magallán niet naar Ajax, verbeterd contract bij Boca

Argentijnse pers: Magallán niet naar Ajax, verbeterd contract bij Boca

Gepubliceerd: dinsdag 19 juni 2018 om 20:18di 19-06-2018 om 20:18

De transfersoap rond Lisandro Magallan lijkt z'n climax te naderen. Waar het er dinsdagochtend nog goed uit leek te zien voor Ajax, klinken in Argentinië nu andere geluiden door.

De Telegraaf meldde dinsdagochtend op basis van Argentijnse media dat Magallán juist op weg leek naar Ajax. Martín Costa, journalist van het Argentijnse TNT Sports, meldt nu heel iets anders. "Boca gaat het contract van Magallán opwaarderen. Hij blijft in Argentinië", aldus Costa.

Ajax en Boca Juniors waren akkoord over een transfer van 8,5 miljoen euro. Magallán meldde zich zelfs al in Amsterdam voor de medische keuring, die hij met succes heeft doorstaan. Daarna werd het heel lang stil. Boca leek eerst een vervanger te willen halen, voor de 24-jarige Argentijn vrijgegeven werd. Nu de Argentijnse club op het punt staat die vast te leggen, leek niets een transfer van Magallán nog in de weg te staan.

Het is echter nog maar zeer de vraag of Magallán daadwerkelijk naar Ajax komt. Volgens berichten uit Argentinië lijkt het er dus op dat de verdediger in Argentinië blijft tegen verbeterde financiële voorwaarden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws