ADO-directeur gelukkig: Daar moet je tien, twintig miljoen voor betalen

ADO-directeur gelukkig: "Daar moet je tien, twintig miljoen voor betalen"

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 19:47do 21-06-2018 om 19:47

Als Yuning Zhang daadwerkelijk de overstap maakt naar ADO Den Haag, dan is dat niet alleen op sportief gebied interessant voor de club. De club hoopt extra geld te verdienen aan de Chinese spits.

Algemeen directeur van ADO Mattijs Manders geeft toe geïnteresseerd te zijn in Zhang, die volgens berichten al onderweg is naar Den Haag. Manders kan inhoudelijk niet zeggen wat zijn komst op gaat leveren. "Ik durf dat niet in bedragen uit te drukken, maar als deze speler bij ADO komt voetballen, dan is de kans heel groot dat alle wedstrijden van ADO in China op tv te zien zijn", zegt hij tegen Omroep West.

"Dan kijken er ieder weekend meer dan tien miljoen mensen naar de wedstrijden van ADO. Je kunt je voorstellen dat dat interessant is voor de LED-boarding en andere vormen van reclame rondom ADO. Ik denk dat dat heel interessant kan zijn. We zijn dat aan het onderzoeken."

ADO lijkt de enige Chinese international die actief is in Europa tegen een betaalbare prijs te strikken. "Andere internationals zijn onhaalbaar en spelen in de Chinese competitie", zegt Manders. "Daar moet je tien, twintig miljoen voor betalen om die naar Europa te halen. Dat bedrag wordt in Europa niet betaald voor een Chinese international. Wat dat betreft is Zhang in alle opzichten een interessante keuze voor ADO."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws