'Waterreus, Bruggink, De Boer en Van Hooijdonk stoppen met VI-columns'

'Waterreus, Bruggink, De Boer en Van Hooijdonk stoppen met VI-columns'

Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2018 om 18:44vr 22-06-2018 om 18:44

Ronald Waterreus, Arnold Bruggink, Ronald de Boer en Pierre van Hooijdonk zullen komend seizoen geen columns meer schrijven voor Voetbal International. De vier voormalig Oranje-internationals waren sinds 2015 aan het weekblad verbonden.

De vier voetbalanalisten wisselden elkaar af als columnist, maar zullen dat binnenkort niet meer doen. Volgens het Algemeen Dagblad gaat het om een 'journalistiek besluit' van VI, dat het nieuws zelf nog niet bevestigd heeft. Wanneer de laatste column van het viertal te lezen is, wie deze zal verzorgen en wat voor rubriek ervoor in de plaats komt, is vooralsnog onduidelijk. De populaire Nico Dijkshoorn, al sinds 2009 werkzaam voor VI, blijft wél columns schrijven voor het weekblad.

Waterreus, Bruggink, De Boer en Van Hooijdonk hoeven overigens niet stil te zitten. Waterreus schrijft columns voor De Limburger en is regelmatig te zien op Ziggo Sport. Bruggink en De Boer staan onder contract bij FOX Sports. Van Hooijdonk werkt voor de NOS en is met name tijdens het WK regelmatig in beeld.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws