Geruchten rond Van Rhijn en Malone: Dat zijn allebei prima spelers

Geruchten rond Van Rhijn en Malone: "Dat zijn allebei prima spelers"

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 10:15za 23-06-2018 om 10:15

Ricardo van Rhijn en Dion Malone worden in verband gebracht met ADO Den Haag, maar algemeen directeur Mattijs Manders weigert inhoudelijk in te gaan op die geruchten. Wel laat hij weten gecharmeerd te zijn van het duo.

"Dat zijn allebei prima spelers. Ik ga niet in op namen, maar die vraag moet je aan Jeffrey (technisch manager Van As, red.) stellen", zegt Manders tegen Omroep West. "Het kan nog alle kanten op. Of ze interessant zijn voor ons? Malone heeft in z'n laatste jaar bij ADO een prima seizoen gedraaid. Een geweldige speler met veel kracht, een atleet, sterk aan de bal."

Van Rhijn werd het afgelopen seizoen verhuurd aan AZ, waar hij weinig aan spelen toekwam. Hij staat onder contract bij Club Brugge. "Over Van Rhijn kan ik minder zeggen. Hij heeft het in het verleden goed gedaan, maar in het laatste jaar wat minder gespeeld. Nu ga ik me op technisch vlak begeven en dat wil ik helemaal niet. We zoeken een goede rechtsback en wie het wordt, we zullen het zien. Hoe eerder, hoe beter."

Malone zei tegen Omroep West interesse te hebben in een terugkeer bij ADO. Hij mag transfervrij vertrekken bij het Azerbeidzjaanse Qabala. "Ik heb zelf nog geen contact gehad met de clubleiding, maar wel met de trainer (Groenendijk, red.)." 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws