'Cillessen veegt Engels aanbod van tafel: ambitieniveau ligt hoger'

'Cillessen veegt Engels aanbod van tafel: ambitieniveau ligt hoger'

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 12:01za 23-06-2018 om 12:01

Jasper Cillessen lijkt tot nu toe gewoon bij FC Barcelona te blijven. De enige club die concrete interesse had in de reservekeeper van de Catalanen maakt geen kans op zijn handtekening.

Dat schrijft de Spaanse krant Sport. Het gaat om een club uit Engeland die niet uitkomt in Europa, waardoor de gehele (sub)top weggestreept kan worden. Het aanbod van de club was voor Cillessen niet goed genoeg om te happen. 

Sport schrijft dat clubs niet in de rij staan voor Cillessen, die leek te willen blijven bij Barcelona, maar onlangs toch liet doorschemeren open te staan voor een transfer. Clubs als Liverpool, SSC Napoli en Bayern München werden gelinkt aan Cillessen, maar geen van die clubs heeft (concrete) interesse. 

Het ambitieniveau van Cillessen ligt hoger dan een Engelse club die geen Europees voetbal speelt. Om die reden heeft de Oranje-international het aanbod links laten liggen. Cillessen is blij in Barcelona, maar heeft het grote probleem dat hij geen minuten maakt. De club ziet hem liever niet vertrekken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws