ADO Den Haag staat voor grote verandering: Ik denk dat dat onomkeerbaar is

ADO Den Haag staat voor grote verandering: "Ik denk dat dat onomkeerbaar is"

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 12:19za 23-06-2018 om 12:19

Mattijs Manders verwacht dat de kunstgrasmat van ADO Den Haag 'over niet al te lange tijd' wordt vervangen door een echte grasmat. De algemeen directeur van ADO zegt echter wel afhankelijk te zijn van de gemeente. 

"Dat besluit zal samen met de gemeente Den Haag genomen moeten worden. Wij huren het stadion van hen", vertelt Manders (foto) aan Omroep West. "Dus de gemeente bepaalt uiteindelijk of er echt of kunstgras in komt, tenzij de KNVB kunstgras verbiedt. Ik denk wel dat ADO over niet al te lange tijd, of dat nou na dit seizoen is, of één of twee jaar later, op gras gaat voetballen. Ik denk dat dat onomkeerbaar is."

Mocht er in het Cars Jeans Stadion op echt gras gevoetbald gaan worden, dan moet er ook een nieuwe trainingslocatie komen. Manders: "Ik heb al onderzocht of er mogelijkheden zijn om bij het stadion te trainen. Dat is in alle opzichten heel erg lastig. Dus we zullen op zoek moeten naar een locatie om te trainen. Dat onderzoek loopt en daar hebben we met de gemeente ook gewoon gesprekken over."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws