'Ervaren' Tadic alvast welkom geheten bij Ajax: 'Hij neemt zeker kwaliteit mee'

'Ervaren' Tadic alvast welkom geheten bij Ajax: 'Hij neemt zeker kwaliteit mee'

24-06-2018 21:15
80

Dusan Tadic is meer dan welkom bij Ajax. Dat laat Carel Eiting doorschemeren in gesprek met Voetbal Inside. Hij laat zich ook uit over het vertrek van Justin Kluivert.

"Als persoon vind ik het hartstikke jammer, want hij is een heel goeie gast", vertelt Eiting over Kluivert, die bij AS Roma heeft getekend, aan Voetbal Inside. "Verder is het zijn keuze. Ik weet wel het een en ander over wat er zich heeft afgespeeld, maar ook weer niet alles. Ik wens hem gewoon heel veel succes daar."

Tegenover het vertrek van Kluivert staat de waarschijnlijke komst van Tadic. Ajax wil het clubrecord breken voor de Southampton-ster, die een slordige zeventien miljoen euro moet kosten. Eiting: "Een ervaren jongen erbij is op zich wel goed. Wij zeggen altijd: ervaring is mooi, maar het gaat om kwaliteit. Volgens mij brengt hij zeker kwaliteit mee. Maar als een jongen van zestien heel veel kwaliteiten heeft, mag hij van mij ook starten. Ik hoop gewoon dat we een zo goed mogelijke selectie hebben volgend jaar."