Update: Sparta neemt nóg een speler over van NEC: 'Ook keuze uit Eredivisie-clubs'

Update: Sparta neemt nóg een speler over van NEC: 'Ook keuze uit Eredivisie-clubs'

25-06-2018 11:10
38

Sparta heeft een verrassende slag geslagen in de Jupiler League. De degradant neemt Mohamed Rayhi met onmiddelijke ingang over van NEC.

Dat bevestigt Sparta maandagochtend via de officiële kanalen. Rayhi komt transfervrij over van NEC, waar zijn contract afliep. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract. De laatste drie seizoenen speelde Rayhi bij NEC, dat hem in 2015 overnam van PSV.

"Mohamed heeft zowel bij Jong PSV als bij NEC bewezen van grote waarde te kunnen zijn in de Eerste Divisie en Eredivisie, hij had ook de keuze uit clubs uit die beide competities", verklaart technisch directeur Henk van Stee. "Het is een speler die zowel op de flanken als achter de spitsen kan spelen en veel rendement bezit. Een speler met zijn kwaliteiten is een aanwinst voor een club als Sparta."

Sparta versterkte zich de afgelopen weken al met het transfervrij trio Lars Veldwijk, Tim Coremans en Giliano Wijnaldum. De komst van Xandro Schenk staat op losse schroeven.

Update 11:09 uur: Naast Rayhi maakt ook Suently Alberto de overstap van Sparta naar NEC. De 22-jarige verdediger komt transfervrij over. De Nijmegenaren hebben in de overeenkomst wel een doorverkoop bedongen.