Update: Van de Pavert hakt knoop door en keert terug bij oude liefde

Update: Van de Pavert hakt knoop door en keert terug bij oude liefde

30-06-2018 11:38
41

Ted van de Pavert heeft deze zomer diverse opties. De verdediger mag vertrekken bij PEC Zwolle en kan kiezen uit een club uit de Jupiler League, Eredivisie en Serie B.

Dat meldt de Gelderlander. Het gaat volgens het regionale medium om NEC, De Graafschap en een Italiaanse club die niet bij naam genoemd wordt. Van de Pavert werd het afgelopen seizoen door PEC al verhuurd aan NEC en heeft van die club een contractvoorstel voor drie jaar op zak, bevestigt zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp aan de Gelderlander. 

De Graafschap hoopt Van de Pavert juist terug te halen naar de De Vijverberg. "Maar er is nog niet in detail gesproken", vertelt Eijkelkamp. Naast NEC en De Graafschap staat Van de Pavert dus ook in de belangstelling van een Serie B-club. Bij PEC lijkt het einde verhaal voor de verdediger. Voor hem is er geen plek meer in de eerste selectie van trainer John van 't Schip. Van de Pavert traint mee met het beloftenelftal.

Update 30/6 11.38: Van de Pavert keert terug op het oude nest. De verdediger gaat aan de slag bij De Graafschap. Dat melden De Superboeren via de officiële kanalen. In Doetinchem signeert hij een tweejarig contract. Van de Pavert (26) moet dit weekend nog wel medisch gekeurd worden.