Update: Juventus betaalt 40 miljoen euro en heeft nieuwe rechtsback binnen

Update: Juventus betaalt 40 miljoen euro en heeft nieuwe rechtsback binnen

Gepubliceerd: woensdag 27 juni 2018 om 18:59wo 27-06-2018 om 18:59

Juventus staat op het punt zich te versterken met Joao Cancelo. De Portugees komt over van het Spaanse Valencia.

De Oude Dame laat via Twitter weten dat Cancelo in Turijn is gearriveerd voor de medische keuring. Juventus was na het vertrek van Stephan Lichtsteiner naar Arsenal op zoek naar een nieuwe rechtervleugelverdediger en lijkt die te hebben gevonden in Cancelo.

Dat is minder goed nieuws voor PSV'er Santiago Arias. Hij werd eerder gelinkt aan de Italiaanse kampioen. De Colombiaanse WK-ganger lijkt een overstap naar Turijn hiermee definitief uit zijn hoofd te moeten zetten. Cancelo werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Internazionale. Een optie tot koop is niet gelicht. Juve zou bereid zijn om een slordige 40 miljoen euro op tafel te leggen voor Cancelo. Eerder werd gemeld dat de Kroatische aanvaller Marko Pjaca mogelijk betrokken is in de deal. 

Update 18.59: Het is officieel: Joao Cancelo maakt de overstap van Valencia naar Juventus. Dat bevestigen beide clubs. De Portugese rechtsback zet zijn handtekening onder een vijfjarig contract en kost naar verluidt 40 miljoen euro. Juventus mag de uitbetaling uitsmeren over drie jaren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws