NAC verrast en slaat wederom toe: 'Met hem halen we een energieke speler'

NAC verrast en slaat wederom toe: 'Met hem halen we een energieke speler'

27-06-2018 20:30
70

NAC Breda heeft zich verrassend versterkt met Mikhail Rosheuvel. De 27-jarige rechtsbuiten komt transfervrij over van Roda JC.

NAC maakt de komst van Rosheuvel woensdagavond bekend via de officiële kanalen. De aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract in Breda. Na AZ, Almere City, Heracles Almelo, SC Cambuur en Roda JC is hij toe aan zijn zesde werkgever in Nederland.

"Met Mikhail voegen we een energieke speler toe aan onze selectie die beschikt over veel kracht en snelheid en daarmee goed uit de voeten kan op de nummer 7 positie", reageert technisch directeur Hans Smulders op de clubsite. "Het is een fysiek sterke voetballer die goed is in de één-tegen-één duels en past bij onze werkwijze zoals bepaald voor komend seizoen."

Rosheuvel, die ook naar het buitenland kon, is blij met NAC. "Een aantal weken geleden ben ik benaderd door de trainer, Mitchell van der Gaag, en toen is het balletje gaan rollen. Het verhaal van NAC, in vergelijking met andere clubs, sprak mij meteen aan."

Rosheuvel is na Pelé van Anholt en Gervane Kastaneer de derde versterking van NAC in korte tijd.