Clasie zet zinnen op terugkeer: "Het transferbedrag kan een probleem zijn"

27 juni 2018 om 21:02

Jordy Clasie heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Feyenoord. Deze week begint de 27-jarige middenvelder aan de voorbereiding bij Southampton, maar het liefst keert hij zo snel mogelijk terug naar Nederland.

Clasie is bereid een groot deel van zijn salaris in te leveren om weer in de Eredivisie te kunnen voetballen. "Ik heb er alles voor over om weer gelukkig te worden", verklaart Clasie in gesprek met Metro. De laatste jaren was hij dat niet. Clasie flopte bij Southampton en speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Club Brugge. "Het buitenland is gewoon niet iets voor ons, we werden er ongelukkig."

En dus lijkt een vertrek bij Southampton een kwestie van tijd. Engelse media meldden woensdag dat Clasie beschikbaar is voor tien miljoen euro. Op dit moment is dat voor Feyenoord een brug te ver. Clasie: "Het transferbedrag kan inderdaad een probleem zijn, maar misschien verkoopt de club nog wat spelers." Clasie zal 'binnen afzienbare tijd' contact opnemen met Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord.