'Lozano moet recordbedrag opleveren: PSV wil circa 40 miljoen vangen voor Chucky'

'Lozano moet recordbedrag opleveren: PSV wil circa 40 miljoen vangen voor Chucky'

28-06-2018 07:35
75

PSV wil Hirving Lozano alleen voor de absolute hoofdprijs van de hand doen, bericht het Eindhovens Dagblad donderdagochtend. De Mexicaan mag pas weg uit het Philips Stadion wanneer hij Memphis Depay aflost als duurste vertrekkende PSV'er aller tijden.

Depay vertrok in de zomer van 2015 voor 34 miljoen euro naar Manchester United. Lozano moet echter ongeveer veertig miljoen opbrengen. Volgens het ED veegt PSV alle aanbiedingen die niet in de buurt van die vraagprijs komen, per definitie van tafel. De Mexicaanse topschutter werd de afgelopen maanden aan vele buitenlandse clubs, waaronder FC Barcelona, Juventus, Everton en Villarreal.

Lozano kwam een jaar geleden nog voor acht miljoen euro over van het Mexicaanse Pachuca. Sindsdien heeft hij met zeventien Eredivisie-treffers een groot aandeel gehad in het landskampioenschap van de Eindhovenaren. Chucky heeft zich bovendien in de kijker kunnen spelen tijdens het WK in Rusland, waar hij de winnende goal tegen Duitsland maakte en een assist afleverde tegen Zuid-Korea.