'Vaker gebeld door RTL Boulevard en Shownieuws dan door voetbaljournalisten'

'Vaker gebeld door RTL Boulevard en Shownieuws dan door voetbaljournalisten'

28-06-2018 17:30
7

Lars Veldwijk is niet blij met wat er allemaal over hem wordt gezegd en geschreven. In gesprek met Voetbal International vindt hij het tijd om te reageren.

"Het laatste jaar is veel over mij gezegd en geschreven. Ik heb er nauwelijks op gereageerd. Dit is mijn eerste interview na alles wat er is gebeurd", verwijst Veldwijk naar de verbanning bij FC Groningen en de kritiek op zijn optredens in de vlogs van vriendin Monica Geuze. "Het voordeel is dat ik inmiddels 26 jaar ben. Het raakt me niet meer zoals vroeger."

Wedden

Meer odds

"Geloof me, ik ben behoorlijk zelfkritisch", vervolgt de spits, die deze zomer naar Sparta verkaste. "Ik weet echt wel wat er nog beter kan. Toch is negentig procent van wat er over mij wordt geschreven onzin. Als één man zegt dat ik niet leef voor mijn sport, dan neemt iedereen dat klakkeloos over. En omdat mijn vriendin vlogt, ben ik te veel met randzaken bezig..."

Veldwijk beseft dat de gebeurtenissen van afgelopen seizoen niet goed zijn geweest voor zijn imago. "Toch hoop ik dat het komende jaar meer over de voetballer Lars Veldwijk gaat. Ik maak er graag grapjes over maar het is echt waar: mijn management is deze zomer vaker gebeld door RTL Boulevard en Shownieuws dan door voetbaljournalisten."