'PSV wil steunpilaar uit handen van buitenlandse clubs houden ondanks interesse'

'PSV wil steunpilaar uit handen van buitenlandse clubs houden ondanks interesse'

29-06-2018 07:06
85

PSV is niet zomaar bereid om Jeroen Zoet van de hand te doen. De landskampioen kent de vertrekwens van de 27-jarige doelman, maar hoopt hem net als Luuk de Jong te behouden.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad vrijdag. Zoet staat open voor een transfer naar het buitenland en wordt links en rechts gelinkt aan interessante clubs. Onder meer Napoli is concreet voor de Oranje-international in de markt en staat op het punt om hem een concrete aanbieding te doen. Ondertussen hoopt PSV Zoet dus te verleiden tot een langer verblijf.

Wedden

Meer odds

De sluitpost heeft nog maar een eenjarig contract in het Philips Stadion. Daarvoor moet in dat geval een oplossing gevonden worden. Welke vraagprijs PSV hanteert voor Zoet, is niet bekend. Nu zijn contract volgende zomer afloopt, kunnen de Eindhovenaren echter geen 'pakhuis vol miljoenen' meer voor hem vragen, aldus het ED.

Zoet denkt op dit moment over alle opties na. Hij is zeker bereid om naar de plannen van PSV te luisteren. De Telegraaf en AreaNapoli schreven donderdag al over de interesse van Napoli. Toen werd een transfersom van zes miljoen euro genoemd.