'Chelsea dicht bij dubbelslag: Real Madrid grijpt mis en denkt aan Courtois'

'Chelsea dicht bij dubbelslag: Real Madrid grijpt mis en denkt aan Courtois'

Gepubliceerd: vrijdag 29 juni 2018 om 09:18vr 29-06-2018 om 09:18

Een tegenslag dreigt voor Real Madrid op de transfermarkt. De Champions League-winnaar aast al enige tijd op de Braziliaanse international Alisson, maar ook Chelsea heeft zich in de strijd gemengd.

Volgens Marca zijn de Londenaren bovendien bereid om veel meer te betalen voor de 25-jarige doelman, die op Stamford Bridge de eventuele opvolger moet worden van Thibaut Courtois. AS Roma zou zo'n zeventig miljoen euro vragen voor Alisson. Een bod van veertig miljoen van Real Madrid werd onlangs resoluut van tafel geveegd.

Doordat de Koninklijke naast Alisson lijkt te grijpen, verlegt het de aandacht mogelijk naar uitgerekend Courtois. De Belgische sluitpost heeft een contract tot medio 2019 bij Chelsea en gaf al meermaals aan open te staan voor een terugkeer naar Madrid, waar hij eerder voor stadgenoot Atlético actief was. Toch moet hij nog altijd vijftig miljoen opleveren. Real bekijkt de situatie op zijn gemak, aangezien het ook nog over Keylor Navas beschikt.

Ondertussen wordt Alisson niet de enige versterking van Chelsea. The Blues hebben ook de slag gewonnen om Aleksandr Golovin, melden diverse Engelse media. De uitblinker van Rusland op het WK komt voor 25 miljoen euro over van CSKA Moskou. De middenvelder werd eerder gelinkt aan onder meer FC Barcelona en Juventus.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws