Ars stopt als prof en wordt op originele wijze gepresenteerd door amateurclub

Ars stopt als prof en wordt op originele wijze gepresenteerd door amateurclub

29-06-2018 13:02
10

Sjoerd Ars heeft met onmiddellijke ingang een punt gezet achter zijn profcarrière. De 34-jarige spits gaat aan de slag bij amateurclub De Treffers, dat hem op originele wijze presenteert.

Door zijn overstap naar De Treffers komt Ars terecht in de Tweede Divisie. De routinier speelde afgelopen jaar bij De Graafschap, waar zijn contract niet werd verlengd. Aanvankelijk hoopte Ars nog één jaar door te gaan, maar de gewenste aanbiedingen bleven uit. Na zestien seizoenen zet hij er een punt achter.

"Ik voel me fit en vind het spelletje nog te leuk om te stoppen. Er waren twee clubs waar ik graag de uitdaging was aangegaan: De Graafschap en NEC", vertelt Ars aan de Gelderlander. "Maar De Graafschap gaf aan dat er geen geld voor mij was, ook niet voor een andere rol binnen de club. En NEC kwam niet. Toen ben ik verder gaan kijken."

Ars speelde in Nederland voor De Graafschap, FC Omniworld, Go Ahead Eagles, RBC Roosendaal, FC Zwolle, NEC Nijmegen, NAC Breda en Fortuna Sittard. Ook was hij actief in Hongarije, Bulgarije, China en Turkije. De Treffers presenteert Ars overigens met een eigen FIFA-card

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie