'Overmars gaat voor nieuwe Ajax-transfer en aast op deal met Manchester City'

'Overmars gaat voor nieuwe Ajax-transfer en aast op deal met Manchester City'

29-06-2018 19:29
132

Volgens het Spaanse La Nueva Espana heeft Ajax belangstelling voor Manu Garcia. De Spaanse uitblinker werd het afgelopen seizoen door Manchester City verhuurd aan NAC Breda.

Nu zou Ajax met hem aan de haal willen gaan, claimt het Spaanse medium. De twintigjarige Garcia kan naar verluidt ook rekenen op belangstelling van Espanyol, Girona en Toulouse. Welke club het meeste kans maakt, is niet duidelijk. Ook is onduidelijk of Ajax zich inmiddels officieel heeft gemeld bij City om te onderhandelen over een transfer en of het om kopen of huren gaat.

Wedden

Meer odds

Het lijkt in ieder geval wel zeker dat Garcia niet terugkeert bij NAC. Het lokale, en doorgaans goed ingevoerde, BN/De Stem meldde eerder deze week dat de middenvelder zich naar alle waarschijnlijkheid op 9 juli gaat melden in Manchester voor de eerste training van City. 

Er is volgens het lokale medium belangstelling uit Spanje, Engeland, Frankrijk én Nederland. Clubs worden niet bij naam genoemd en dus is het gissen of Ajax een van de geïnteresseerde Nederlandse clubs is. Het is niet bekend wat City voor Garcia wil hebben. Recentelijk verkocht de club Angelino, vorig seizoen net als Garcia verhuurd aan NAC, voor een bescheiden bedrag van vijf miljoen euro aan PSV.