'Ancelotti hoort vraagprijs van 50 miljoen; Napoli-baas wil twee Bayern-spelers'

'Ancelotti hoort vraagprijs van 50 miljoen; Napoli-baas wil twee Bayern-spelers'

Gepubliceerd: zaterdag 30 juni 2018 om 08:06za 30-06-2018 om 08:06

Carlo Ancelotti heeft zijn verlanglijstje ingediend bij de clubleiding van SSC Napoli. Op het lijstje staat één speler van Real Madrid en twee van Bayern München.

Het gaat om Karim Benzema (Real), Jerome Boateng en Arturo Vidal (Bayern), schrijft de Spaanse krant AS zaterdag. Het binnenhalen van Benzema blijkt een taaie opdracht, want Real accepteert naar verluidt niets minder dan vijftig miljoen euro. Bovendien vraagt de Franse spits 8,5 miljoen euro per seizoen. Dat bedrag is te veel voor Napoli.

Ancelotti hoopt dat zijn goede relatie met Benzema hem kan overtuigen om uiteindelijk genoegen te nemen met minder. De spits heeft echter wel nog een contract tot de zomer van 2021, dat dus voor een flink bedrag afgekocht zal moeten worden. Napoli vindt het transferbedrag van vijftig miljoen euro bovendien veel voor een speler die bijna 31 jaar wordt. Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis is bereid om ver te gaan om de wensen van Ancelotti in te willigen. 

Ancelotti heeft bij zowel Real als Bayern een verleden. Afgelopen seizoen werd hij na een teleurstellend begin ontslagen bij Der Rekordmeister. Het jaar daarvoor werd hij kampioen. Met Real won hij de Champions League.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws