'Beste man' bij oefenzege Feyenoord: 'Echt waar? Leuk dat ze zo over me denken'

'Beste man' bij oefenzege Feyenoord: 'Echt waar? Leuk dat ze zo over me denken'

30-06-2018 20:33
26

Yassin Ayoub heeft zijn visitekaartje afgegeven tijdens zijn officieuze Feyenoord-debuut. De Rotterdammers speelden zaterdag tegen de amateurs van SDC Putten en Ayoub was volgens meerdere Feyenoord-fans de grote uitblinker.

De van FC Utrecht overgekomen middenvelder vond dat echter te veel eer. "Ja, echt waar? Ik ben blij dat ze zo over me denken", vertelt hij aan Voetbal International. "Voor mij is dit maar een begin. Ik wil nu vooral fit worden en de ploeg goed leren kennen. Nu komen er trainingskampen aan en oefenwedstrijden van een hoger niveau. Ik wil belangrijk worden in de écht grote wedstrijden."

Ayoub kijkt wel met genoegen terug op de eerste wedstrijd die hij samen met Robin van Persie heeft gespeeld. De twee konden elkaar prima vinden in het veld. "Ik heb een paar hele goede één-tweetjes met hem kunnen maken. Je kunt alleen maar genieten als je met zo'n speler op het veld staat. En je leert er ook veel van. Robin zegt nooit zo veel, maar door zijn loopacties leer je hem al goed kennen. Een fenomeen."

Lees ook: Feyenoord komt na rust op stoom en wint eerste oefenduel met grote cijfers