'Chelsea reserveert zak met geld en is bereid 70 miljoen voor doelman te betalen'

'Chelsea reserveert zak met geld en is bereid 70 miljoen voor doelman te betalen'

Gepubliceerd: zondag 1 juli 2018 om 23:38zo 01-07-2018 om 23:38

Chelsea is bereid om te voldoen aan de vraagprijs van AS Roma voor Alisson, schrijft de Italiaanse tak van Sky Sports. De Londenaren bereiden zich alvast voor op een vertrek van Thibaut Courtois, die in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid staat.

Real zag in Alisson juist een opvolger van Keylor Navas, maar hikt tegen de vraagprijs van Roma aan. De Italianen willen een bedrag van rond de zeventig miljoen euro, maar dat willen de Spanjaarden niet betalen.

Door de Spaanse krant Marca werd al geschreven dat Chelsea zich in de strijd heeft gemengd om de handtekening van Alisson, maar Sky Sports doet daar nu een schepje bovenop door te melden dat de Londenaren ook daadwerkelijk bereid zijn om het door Roma gevraagde bedrag te betalen. 

Real wilde niet verder gaan dan veertig miljoen euro, waardoor Roma niets anders kon dan de onderhandelingen met De Koninklijke te staken. Nu hebben de Spanjaarden de pijlen gericht op Courtois, die bij Chelsea nog een contract tot volgend jaar zomer heeft en heeft aangegeven open te staan voor een terugkeer naar Madrid. Haast heeft Real niet, want Navas (31) gaat nog een paar jaar mee en heeft het naar zijn zin bij Real.

Volgens de berichten is het wel de bedoeling dat Navas op korte termijn het stokje over gaat dragen aan een andere keeper.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws