'Miljoenenaankoop van Barcelona denkt aan transfer door interesse in De Jong'

'Miljoenenaankoop van Barcelona denkt aan transfer door interesse in De Jong'

Gepubliceerd: maandag 2 juli 2018 om 08:09ma 02-07-2018 om 08:09

Het is niet uitgesloten dat het verblijf van Paulinho bij FC Barcelona beperkt blijft tot één seizoen. De Braziliaan denkt volgens El Mundo Deportivo aan een vertrek.

Barcelona pikte Paulinho een jaar geleden voor veertig miljoen euro op in China. Ondanks alle kritiek, bleek dat een goede zet: Paulinho voegde body en scorend vermogen toe aan de ploeg van Ernesto Valverde. De Barça-trainer lijkt deze zomer echter te willen doorselecteren en dat is niet onopgemerkt gebleven bij Paulinho.

De winterse recordtransfer van Philippe Coutinho (Liverpool), de aanstaande komst van Arthur (Grêmio) én de nadrukkelijke belangstelling voor Frenkie de Jong (Ajax) hebben volgens El Mundo Deportivo voor twijfels gezorgd bij Paulinho. De Braziliaanse international staat bij een goed aanbieding open voor een transfer.

Zondag meldde MD dat een onbekende club vijftig miljoen euro heeft geboden op Paulinho. Zijn zaakwaarnemer Kia Joorabchian presenteerde het bod aan de directie van FC Barcelona, maar het is nog niet bekend wat ermee gaat gebeuren. Paulinho (29) is op dit moment met Brazilië actief op het WK.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws