Update: Afwezige clubtopscorer blijkt ziek: Iets verkeerds gegeten

Update: Afwezige clubtopscorer blijkt ziek: "Iets verkeerds gegeten"

03-07-2018 07:30
23

Bij de eerste training van MVV was zondag één opvallende afwezige. Jonathan Okita was in geen velden of wegen te bekennen. En ook bij de club weten ze niet waar hij uithangt.

"Hij heeft zich in ieder geval niet afgemeld voor de training. Ik zou je graag vertellen waar hij nu is, maar ik weet het gewoon niet", reageert MVV-directeur Paul Penders tegenover De Limburger. Ook trainer Ron Elsen weet niet waar de snelle buitenspeler is. "Hij is er gewoon niet. Hij is een jonge jongen, laat zich misschien het hoofd op hol brengen door eventuele interesse in hem", stelt hij.

Wedden

Meer odds

Okita was vorig seizoen clubtopscorer bij de ploeg uit Maastricht en dus gaan er langer geruchten over belangstelling voor de spits. Penders weet echter van niets. "Nog geen enkele club heeft zich bij ons gemeld voor hem", stelt hij. Okita staat nog tot juni 2019 bij MVV onder contract.

Update 03/07: De zaakwaarnemer van de afwezige Okita denkt dat zijn cliënt zich dinsdag gewoon weer op de training meldt. Hij vertelt aan de Limburger dat Okita ziek was. "Hij heeft iets verkeerds gegeten. Ziek in zijn buik", aldus Jean-Christophe Bury. Hij weet ook niet waarom Okita zich niet had afgemeld bij de technische staf.